Garanties en downloads

Klantgerichte service die u verder helpt

MDS service

De kwaliteit van MDS gaat veel verder dan slechts het leveren van het juiste product voor uw toepassing. Onze kracht zit hem ook in de jarenlange kennis die we hebben opgebouwd, in combinatie met onze visie op de nieuwste ontwikkelingen. Het resultaat hiervan vindt u bijvoorbeeld in onze gerichte service en de complete productcombinaties die we introduceren in de markt. Hiermee bieden we klantgerichte antwoorden op specifieke vragen uit de markt.

MDS biedt u de volgende garanties:

Product garanties

Elk product heeft zijn eigen garantiebepalingen. Deze verschillen per product- en fabrikant. Wilt u weten welke garantie geldt voor uw product? Neem gerust contact met ons op.

Gedegen marktkennis – en advies

MDS staat met beide voeten in uw markt. We weten precies welke vragen er zijn en welke ontwikkelingen daarop inspelen. Waardevolle kennis die we graag met u delen.

Gerichte oplossingen

MDS is continu bezig met praktische oplossingen die de eindgebruiker verder helpt. Oplossingen en complete combinaties als antwoord op uw unieke vraagstuk.

Sterk netwerk van dealers

Met ons sterke netwerk van dealers is de kwaliteit en service van MDS altijd bij u in de buurt. Kijk op MDS Dealers naar de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt.

Directe service, zodat u snel vooruit kunt

MDS staat erop dat u zo snel mogelijk wordt geholpen. Ons serviceapparaat en onze samenwerking met dealers is daar volledig op ingericht.

Machines de Schutter

Over MDS

Bij MDS vindt u een compleet assortiment wereldmerken machines en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van groene zones, zoals tuinen, bermen en parken.

Meer informatie
Samen succesvol

Dealer worden?

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u in staat onze klanten te helpen met service en technisch advies? Word dan dealer van MDS.

Meer informatie
Garanties en downloads

Service

Bij MDS kunt u uitstekende garantievoorwaarden op alle producten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service, zodat uw werk niet stil komt te liggen.

Meer informatie