Herfst aanpakkers

PROFITEER VAN ONZE SCHERPE HERFSTACTIES

Herfst aanpakkers

Het najaar is dé tijd om je terrein winterklaar te maken. Bij deze werkzaamheden zijn de producten van MDS onmisbaar. Bekijk onze speciaal geselecteerde HERFST AANPAKKERS. Wij zijn klaar voor het najaar!

gamo / MaaibalkMDS heeft diverse maaibalken voor grote en kleine maaiklussen. Zowel voor hoog of stug gras als voor onkruid. Hoe ruw of oneffen je terrein ook is, de maaibalken zijn zeer wendbaar en vriendelijk in gebruik.

(Let op! Exclusief aandrijving)


Voor tweewielige trekkers
Eenvoudig demonteerbaar
Voor ruwe en vlakke terreinen


Bekijk de maaibalk

herfsttip

Wij zijn klaar voor de winter. Jij ook?De winter komt er weer aan. Gebruik daarom de herfst om je terrein winterklaar te maken, je gras te beschermen en extra te voeden. Of zelfs om een nieuw gazon aan te leggen. Werkzaamheden waarbij de producten van MDS onmisbaar zijn.

Onze rotoreggen, klepelmaaiers en maaibalken zijn vriendelijk in gebruik en ideaal voor lichte en ruige terreinen.

Laat de winter maar komen!

GAMO / Klepelmaaier TTCDe klepelmaaiers (TCC) zijn professionele maaiers voor lichte vierwielige trekkers en ideaal voor snoeihout. Alle zes modellen zijn voorzien van een vrijloop, een hydraulische zijshift is optioneel leverbaar. We bieden ze aan met hamermessen of Y-messen. Om de juiste oplossing voor uw situatie te selecteren, is het altijd goed om even contact op te nemen voor uw specifieke doel.


Voor lichte vierwielige trekkers
Ideaal voor snoeihout dankzij de hamermessen


Bekijk de acties

Tip van bart

Je gazon winterklaar in 4 stappen


 Zolang het gras groeit, kun je maaien. Bijvoorbeeld met een maaibalk. Hanteer een maaihoogte van 4 cm.

 Als je gaat maaien, kun je bladeren laten liggen. Versnipperd blad wordt namelijk sneller omgezet in compost.

 Bekalk in het najaar gelijkmatig je gazon en bemest het 6 weken later, nog vóór de winter begint. Mest beschermt gras tegen ziektes, zorgt voor snel herstel en voorkomt mosvorming.

 Halverwege de winter kun je nogmaals bekalken, ook over besneeuwd gras. De kalk komt dan in de bodem na de dooi.

LET OP!
• Laat sneeuw op het gazon liggen.
• Loop zo min mogelijk over een bevroren gazon.

gamo / Rotoreg


Wil je je bodem egaliseren, zaaiklaar maken, inzaaien en eventueel voorzien van turf of meststoffen? Dan is de rotoreg de perfecte machine. We hebben een zeer breed assortiment rotoreggen voor je twee- of vierwielige trekker. Deze zijn uitgerust met een egaliseerplaat, draadrol en traploze werkdiepteregeling.

TWEEWIELIGE TREKKER
Werkbreedte 40 tot 130 cm
6 tot 22 tanden

bekijk de TWEEWIELIGE rotorkopeg

VIERWIELIGE TREKKER
Werkbreedte van 84 tot 200 cm
14 tot 34 tanden

bekijk de VIERWIELIGE rotorkopeg

Machines de Schutter

Over MDS

Bij MDS vindt u een compleet assortiment wereldmerken machines en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van groene zones, zoals tuinen, bermen en parken.

Meer informatie
Samen succesvol

Dealer worden?

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u in staat onze klanten te helpen met service en technisch advies? Word dan dealer van MDS.

Meer informatie
Garanties en downloads

Service

Bij MDS kunt u uitstekende garantievoorwaarden op alle producten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service, zodat uw werk niet stil komt te liggen.

Meer informatie