Lente & zomer aanpakkers

Je staat er niet alleen voor deze lente en zomer

Lente & zomer aanpakkers

Er gaat niets boven de lente en zomer. De zon draait overuren, en ook jij steekt volop de handen uit de mouwen. Het is tijd om te zaaien en te oogsten. Om aan te pakken in de warme buitenlucht. En daar kun je ongetwijfeld wat ondersteuning bij gebruiken. In deze Aanpakkers vind je een selectie van onze krachtige machines voor deze zonnige seizoenen.

Tweewielige trekkers

De alleskunners voor jouw terrein

Een tweewielige trekker is een must voor elk terrein, van grote tuin tot akker. Dankzij de veelzijdige toepassingsmogelijkheden heb je eigenlijk geen andere machine meer nodig. Bovendien zijn ze krachtig en startklaar voor het zwaardere werk. Dankzij de slimme functies zijn ze ook nog eens heel gebruiksvriendelijk, staan ze bekend om hun hoge kwaliteit en minimale energieverbruik, geluid en trillingen.

  • Groot assortiment met vermogens variërend van 4,8 tot 18 pk
  • Verkrijgbaar met benzine of diesel motor
  • Geschikt voor tientallen toepassingen zoals ploegen, frezen, maaien, hakselen rooien, reinigen en nog veel meer
Bekijk alle tweewielige trekkers

Tweewielige trekkers

Combinatievoordeel

Je wist ongetwijfeld al dat MDS een sterk aanbod tweewielige trekkers heeft. En ook dat we elke accessoire in huis hebben om jouw terrein te bewerken. Maar wist je dat we óók interessante combivoordelen hebben voor je? Bijvoorbeeld deze trekkers die standaard zijn uitgerust met een frees. Deze krachtige combinaties haal je in huis voor een aantrekkelijke prijs.

Bekijk de Nibbi Kam 7S combinatievoordeel
Bekijk de Gamo Dunsch Du240ml combinatievoordeel

Tweewielige trekkers

Accessoires

Maaiers, rooiers, hakselaars… je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het hulpmiddel in huis dat je nodig hebt voor je tweewielige trekker. En dat geldt óók voor andere accessoires, zoals reservewielen, gewichten en koppelstukken.

Bekijk alle accessoires

Frezen

Frezen voor jouw perfecte grondbewerking

Bij MDS gaan we altijd voor een perfecte grondbewerking. Voor minder doen we het niet. Daarom bieden we alleen frezen aan van absolute topkwaliteit. Deze snijden vlijmscherp in jouw perceel en verkruimelen alle plantresten. En dankzij ons ruime aanbod frezen, hebben we voor iedere machine de juiste oplossing. Een greep uit ons assortiment…

Bekijk overtopfrezen voor tweewielige trekkers
Bekijk overtopfrezen voor vierwielige trekkers
Bekijk grondfrezen voor vierwielige trekkers

BlueBird

BlueBird by Gamo

Ken je de BlueBird-collectie van GAMO al? Deze bestaat uit krachtige, draadloze snoei- en zaaggereedschappen. Deze machines maken het zwaarste werk licht en zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Bekijk hier ons complete assortiment.

Bekijk het BlueBird assortiment

Onze machines in actie

Ontdek het aanbod en vraag een gratis demo aan bij MDS

Ben je geïnteresseerd in een van onze machines, maar wil je hem eerst in actie zien? Plan dan een gratis demo in. Deze kan plaatsvinden bij de dealer in uw buurt, maar ook bij jou op locatie. Klik op de onderstaande knop, vul het formulier onderaan de pagina in voor meer informatie en wij nemen contact met je op over datums en mogelijkheden.

Demo aanvragen

Leasen

Al eens gedacht aan het leasen van onze machines?

Goede land- of tuinbouwmachines zijn onmisbaar voor je bedrijfsvoering, maar zijn vaak prijzig. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om je producten te leasen. Dit geldt voor alle machines met een aanschafwaarde van €1500,00 of hoger.

Meer informatie