Lente & zomer aanpakkers

Groei verder met MDS

Het buitenleven is weer begonnen

Tijd om je terrein klaar te maken, zodat je straks geniet van een prachtig resultaat. Met onze Aanpakkers helpen we je graag om je tuin, park of land zomerproof te maken. Ontdek onze scherpe acties op tuingereedschap, gazonmaaiers en andere benodigdheden voor jouw buitenprojecten.

Versnipperaars

Tuin- en snoeiafval, onkruid, takken …

Hierbij staat deze tekst: Onze Negri biohakselaars krijgen alles op hun bordje. Klaar om het te vermalen en te verwerken tot compost of om het compact af te voeren. Onze range bevat machines voor elke gebruiker. Of je nu professional of particulier met groene vingers bent. In deze Aanpakkers lichten we de populaire Negri R70 en Negri R230 uit.

Bekijk de Negri R230
Bekijk de Negri R70

Houtklievers

Ervaring uit het veld

Bart, tuinaannemer en boomkweker, is de trotse eigenaar van een Thor Mignon houtkliever. Na een geslaagde demo was hij ervan overtuigd dat deze machine krachtig en gebruiksvriendelijk is, zelfs bij grote houtblokken. Het ergonomische design en het Leader systeem maken het kloven bovendien gemakkelijk en veilig. De Thor machine is ook nog eens eenvoudig te transporteren. Nieuwsgierig naar de Thor-machines? Bekijk het hele assortiment en ontdek welke machine past bij jou.

Bekijk het Thor assortiment

Maaien

BlueBird maakt maaien nog makkelijker

Denk je aan slim, efficiënt en perfect maaiwerk, dan denk je aan Bluebird. Het assortiment maaiers is volledig ingericht op jouw werkcomfort. Of je nu zelf wilt plaatsnemen op de maaier of de maaier liever zijn eigen weg laat gaan. Maak kennis met de nieuwe zitmaaier LTC en de populaire Bush Boss.

Bekijk de Bluebird allesmaaiers
Bekijk de Bluebird zitmaaiers

Grondbewerking

Geef je oogst lucht om te groeien

Brokken aarde zijn funest voor een vruchtbare grond. Onze professionele rotorkopeggen zijn daarom onmisbaar voor een losse en vruchtbare grond die de wortels lucht geven. De roterende messen maken de grond fijn en zorgen voor een perfecte basis voor de verdere bewerking van je land. Van het aanleggen van beplanting tot het plaatsen van graszoden.

Bekijk de rotorkopeg voor tweewielige trekkers
Bekijk de rotorkopeg voor vierwielige trekkers

Snoeien

BlueBird is geknipt voor elke klus

Bij Bluebird nemen ze ‘Let’s grow’ wel heel letterlijk. Het assortiment blijft maar groeien met gereedschap dat een feest is om mee te werken. Met de veelzijdige maaiers heb je eerder al kennis gemaakt, hierbij presenteren we de accu aangedreven haagschaar, grasknipper en snoeischaar. Geknipt voor elke klus.

Bekijk het Bluebird snoei assortiment

Demo

Zien is geloven, dus plan nu je demo in

Interesse in één van onze machines? Dan ga je natuurlijk niet over een dag ijs. Daarom bieden we demo’s aan, zodat je de machine die je wenst in werking ziet. Gewoon bij de dealer bij jou in de buurt!

Plan je demo