Winter Aanpakkers

Profiteer van onze scherpe Winteracties

Winter aanpakkers

De winter is officieel begonnen. Het is nog koffiedikkijken wat voor winter het wordt, maar één ding is zeker: een goede voorbereiding is goud waard. Zorg daarom dat je gereedschap en machines op orde zijn en laat je niet verrassen door plotselinge sneeuwval. En maak langzaam, maar zeker je terrein klaar voor het voorjaar.

Strooien

Of de winter nu streng of zacht wordt: een goede strooier is onmisbaar. Want zelfs lichte nachtvorst kan zorgen voor een ijslaagje op je terrein, paden en wegen. Met MDS ben je hier uitstekend op voorbereid. Je vindt bij ons voor elke toepassing de juiste strooier. Van handbediend tot varianten voor je twee- of vierwielige trekker. En als de winter voorbij is, is het een uitstekend hulpmiddel om je land in te zaaien.

Handbediend

Zout/zand strooiers

Op zoek naar een professionele, handbediende strooimachine voor het strooien van zand en zout? Onze machines staan garant voor een verfijnde controle en precisie. Bovendien leveren de strooiers een optimaal resultaat zonder het milieu te belasten.

 • Inhoud 25 liter
 • Gietijzeren tandwielbak
Bekijk de strooiers

Voor tweewielige trekkers

Zout/zand strooiers

Voor ieder pad, elke weg en ieder terrein heeft MDS een passende strooier voor jouw tweewielige trekker. Kwaliteitsmachines voor het strooien van zand tot zout. Alle machines zijn zeer robuust gebouwd en blinken uit op het gebied van duurzaamheid en een eenvoudige bediening.

 • Inhoud 60, 73, 260 liter
 • Gietijzeren tandwielbak
Bekijk de strooiers

Voor vierwielige trekkers

Zout/zand strooiers

Ben je op zoek naar een professionele strooimachine voor je vierwielige trekker? Dan ben je bij MDS aan het juiste adres. De strooimachines kunnen ook worden gebruikt voor het inzaaien van jouw land en zorgen voor verfijnde controle en precisie voor een optimaal strooiresultaat.

 • Voorzien van actieve verkleiningsas
 • Aanduiding van het laadniveau
Bekijk de strooiers

precisiestrooier

Goed strooien vraagt om een verfijnde aanpak. Om een efficiënt resultaat zonder verspilling. Zeker als je in een lijn strooit. Met onze roestvrijstalen
precisiestrooiers ben je verzekerd van zo’n secure aanpak. Ze zijn verkrijgbaar in diverse (inhouds)maten en met een werkbreedte van 80 cm tot 130 cm.

 • Inhoud 30, 38 of 50 liter
 • Werkbreedte 80, 100 of 130 cm
Bekijk de strooiers

Tip van bart

Je gazon winterklaar

Je tuin lijkt in een winterslaap deze maanden. Toch blijft het gras groeien bij temperaturen boven de 6°C. Uiteraard trager dan in het voorjaar en de zomer, maar tijdens een zachte winter kan een extra maaibeurt geen kwaad. Zeker niet als het gras écht te lang wordt. In dat geval mag je het maaien in een week dat er geen nachtvorst voorspeld is. En alleen als het die dag droog is. Maai het gras tijdens je winterbeurt wel in een hogere stand dan in de rest van het jaar, zodat mos niet de bovenhand krijgt als het kouder wordt. Want ook mos houdt geen winterslaap en groeit gewoon door, zelfs als het kouder is dan 6°C. Succes!

Reinigen

MDS maakt het reinigen van jouw terrein gebruiksvriendelijk en effectief, dankzij een hoogwaardig aanbod bullbladen en borstels. Machines die zich kenmerken door een duurzame kwaliteit en een vriendelijk ontwerp. Daarmee draag je eenvoudig zorg voor een ijs- en vuilvrij terrein, en dus voor een veilige omgeving.

bullbladen

Onze robuuste bullbladen kun je inzetten voor legio doeleinden. Daarmee is het een waardevolle aanvulling voor jouw tweewielige trekker. Bijvoorbeeld voor het opruimen van sneeuw, zand of afval.

 • Voorzien van een hare rubberen lijst ter bescherming
 • Werkingshoek is volledig verstelbaar
 • Blad kan vooruit, naar links en naar rechts duwen
 • Diverse modellen van 80 tot 120 cm
Bekijk de bullbladen

Voor vierwielige trekkers

BORSTELS

Wintertijd is schoonmaaktijd. Zo’n grondige reiniging begint met een professionele, gebruiksvriendelijke borstel voor op je vierwielige trekker. En hoe licht of zwaar je klus of ondergrond ook is: bij MDS vind je het juiste product voor elke toepassing. De duurzame, nylon haren voelen zich namelijk thuis op elke ondergrond. Van asfalt en beton tot kunstgras en zand.

 • Duurzame nylon haren
 • Flexibel instelbaar
Bekijk de borstels

Voor tweewielige trekkers

BORSTELS

Hoe groot en zwaar je reinigingsklus ook is: MDS biedt een ruim assortiment borstels om jouw terrein vrij te maken van zand of ander afval. De borstels voor op je tweewielige trekker zijn flexibel instelbaar en vinden hun weg op straat, het voetpad en graspleinen. Ze doen zelfs dienst als ruimer van verse sneeuw.

 • Voor uiteenlopende terreinen
 • Voor lichte en zware klussen
Bekijk de borstels