Machines de Schutter

Hét adres met alle machines en toebehoren voor land- en tuinbouw

Onze geschiedenis

De oorsprong van MDS de Schutter ligt in 1922. Jerom De Schutter werkt als smidsknecht en neemt dat jaar het bedrijf van zijn baas over. Hij start een eigen smederij onder de naam “Land en Tuinbouwmachines J. De Schutter & Zn”. Een bedrijf waar Jerom zich onder meer gaat toeleggen op de productie van eggen, ploegen en ander landbouwmateriaal.

De jaren zestig breken aan wanneer Jerom het bedrijf overdraagt aan zijn zoon Louis De Schutter. Louis bouwt door op het werk van zijn vader en start met de distributie van landbouwmachines. De bedrijfsnaam ontwikkelt mee en verandert in Machines De Schutter. De jaren daarop sluiten Louis’ zonen Gerome, Rudi, Luc en Jan in het bedrijf aan. Een hecht team dat MDS verder laat doorgroeien naar de status van erkend distributeur van machines en toebehoren. Met een sterk dealernetwerk binnen de Benelux.

Het familiewapen van de Schutter
De specialist herkent in het logo van MDS de Schutter een oud mes van een motorhak. Dit is een directe verwijzing naar het landbouwmateriaal, maar ook naar de familie de Schutter. Elk mes staat namelijk voor een kind uit het gezin van Louis en zijn vrouw.

MDS: Voor en door specialisten

MDS staat voor topproducten en gedegen technische kennis. Daarmee spelen we als gespecialiseerd distributeur een belangrijke rol voor het werk van iedere vakman. Zij kunnen rekenen op het beste advies, producten van topkwaliteit en service waardoor hun werk altijd door blijft gaan.

Hoogwaardige producten

MDS werkt uitsluitend met de beste merken. Bedrijven waarmee we een hechte band mee hebben opgebouwd. En daar profiteer je als klant van.

Uitstekende service

Een topproduct verdient zijn status pas als ook de service uitstekend is. Bij MDS ben je hiervan verzekerd, dankzij een snelle en betrouwbare dienstverlening.

Persoonlijk advies

Zowel wij als al onze dealers hechten veel waarde aan persoonlijk contact met jou. We zijn ervan overtuigd dat we dan het beste antwoord kunnen geven op jouw vraag.

Ons team van technisch specialisten

MDS staat niet alleen bekend als distributeur. In de afgelopen jaren heeft ons team van technisch specialisten diverse noviteiten op de markt gebracht in nauwe samenwerking met ons professionele dealernetwerk. Dit zijn vrijwel altijd productcombinaties waarvoor wij de grote marktbehoefte zien, maar waar nog geen oplossing voor bestaat. Bekende voorbeelden zijn de rotorkopeg met zaaier, het dubbellucht-systeem, de spitfrees voor tweewielige trekkers en het tegengewicht-systeem met antivib. Unieke combinaties die niet meer weg te denken zijn in de markt. En waar zowel onze dealers als eindgebruikers dagelijks volop van profiteren.

Vind een dealer of servicepunt in de buurt

MDS dealers in de buurt