Negri

Een begrip op de internationale markt van groenverzorging

Negri

Negri is een essentieel merk in de markt van groenverzorging. Deze status dankt het aan de productie van biohakselaars, verticuteerders, bladzuigers en chippers, waarmee het internationaal een stevige positie inneemt op de markt. Een naam waarbij kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.
MDS is vanaf de start dat Negri de markt betrad distributeur. Dit gebeurde in 1991 toen Marco Negri in een schuur zijn bedrijf oprichtte. Inmiddels vindt de productie plaats in de eigen vooruitstrevende fabriek, voorzien van de laatste technologieën. Het is dan ook niet vreemd dat Negri diverse patenten op zijn naam heeft staan.

Productcategorieën

Hakselen/versnipperen
Reinigen
Machines de Schutter

Over MDS

Bij MDS vindt u een compleet assortiment wereldmerken machines en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van groene zones, zoals tuinen, bermen en parken.

Meer informatie
Samen succesvol

Dealer worden?

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u in staat onze klanten te helpen met service en technisch advies? Word dan dealer van MDS.

Meer informatie
Garanties en downloads

Service

Bij MDS kunt u uitstekende garantievoorwaarden op alle producten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service, zodat uw werk niet stil komt te liggen.

Meer informatie