EEN BEGRIP OP DE INTERNATIONALE MARKT VAN GROENVERZORGING

Let's Grow met Negri en MDS

Negri is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in de productie van versnipperaars voor groenteafval, beluchtingsmachines en bladzuigers voor particulieren en professionals. Het hoofdkantoor van Negri is gevestigd in het Italiaanse Campitello di Mantova en staat voor technologie en innovatiekracht.

Bio-hakselaars

De bio-hakselaars van Negri zijn ideaal bij het opruimen van tuinafval en takken, en voor het versnipperen van afval en de verwerking tot compost. Voor elke lichte en zware klus hebben we de juiste machine, zowel voor particulieren als professionals. De machines van Negri hebben stuk voor stuk een hoog rendement.

Handbediend
Bekijk dit product
Tweewielige trekkers
Bekijk dit product
Vierwielige trekkers
Bekijk dit product

Versnipperaars

Razendsnel je hout en ander biologisch afval versnipperen of frezen? Met de chippers van Negri haal je een krachtige oplossing in huis. Ze staan hun mannetje voor het verwerken van alle boom- en restmaterialen. Van groot tot klein en voor licht tot zwaar gebruik.

Handbediende versnipperaars

Versnipperaars met aftekas

Verticuteermachines

Met de handbediende verticuteermachine van Negri verwijder je eenvoudig en zonder veel inspanning de viltlaag van elk gazon. Zo geef je het gras weer lucht, water en voedingsstoffen, zodat het optimaal groeit.

Bekijk het assortiment

Bladzuigers

De Negri Bladzuiger Tornado is elk terrein moeiteloos de baas, hoe omvangrijk ook. Of je nu kiest voor een geïnstalleerde bladzuiger op een aanhanger, een verrijdbare kar of voor een bladzuiger die wordt aangedreven door een cardanas.

Bekijk het assortiment

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit Negri zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in uw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu uw demo

Productcategorieën