Thor

Veilig en gebruiksvriendelijk hakken en klieven

Thor

Thor staat voor pure Europese kwaliteit met ruime ervaring in het veld. Het Italiaanse bedrijf is opgericht in 1977 en ontwerpt en bouwt alle producten volledig in eigen huis, waaronder de hydraulische kloofmachines. Deze producten zijn gebouwd met de allerbeste materialen en componenten uit Europa.

Houtklievers

Waarom zou je zelf met krachten smijten als je ook een houtkliever of kloofmachine aan het werk kan zetten? In het assortiment houtklievers van Thor vind je altijd de machine die past bij uw klus. Of je nu een doorgewinterde professional bent of de machine gewoon voor thuis gebruikt.

Bekijk het assortiment

Ervaring uit het veld

Ik ben Bart, tuinaannemer en boomkweker. En sinds kort trotse eigenaar van de Thor Mignon houtkliever. We hebben de kloofmachine op een demo getest en het was direct een blijvertje. De machine is krachtig, veilig in gebruik en onvermoeibaar. Zelfs bij grote en stevige houtblokken. Daarnaast is de machine gebruiksvriendelijk, werkt het zeer ergonomisch en is hij makkelijk te transporteren is. Al met al een topmachine.

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit van Thor zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in uw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu uw demo

Productcategorieën