Caroni

Traditionele topkwaliteit met een sterk innovatievermogen

Caroni

Caroni is een wereldspeler op het gebied van machines voor tuin en park. Het Italiaanse bedrijf combineert al meer dan een halve eeuw traditionele topkwaliteit met een sterk innovatievermogen. Dankzij het continue research en de prestatieverbeteringen is Caroni een modern merk dat wereldwijd bekend staat dankzij de absolute duurzaamheid. De cirkelmaaiers, klepelmaaiers en grondfrezen van Caroni zijn dan ook een begrip in de markt. De band die MDS door de jaren heen heeft opgebouwd met de familie Caroni is bijzonder hecht te noemen. Hierdoor vormen Caroni en MDS een sterke twee-eenheid in de markt.

Landbouwmachines van Caroni

De landbouwmachines van het merk Caroni kunnen op elke type tractor en alle soorten grond worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het onderhoud, de voorbereiding en het schoonmaken van groene gebieden. Van parken tot snelwegbermen, golfbanen, sportvelden, bloembedden en tuinen.

 

Een offerte op maat

Bent u op zoek naar één van de machines van Caroni en wilt u graag wat advies inwinnen? Neemt u dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen op basis van uw wensen en behoeften een offerte op maat opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Productcategorieën

Grondbewerking
Machines de Schutter

Over MDS

Bij MDS vindt u een compleet assortiment wereldmerken machines en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van groene zones, zoals tuinen, bermen en parken.

Meer informatie
Samen succesvol

Dealer worden?

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u in staat onze klanten te helpen met service en technisch advies? Word dan dealer van MDS.

Meer informatie
Garanties en downloads

Service

Bij MDS kunt u uitstekende garantievoorwaarden op alle producten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service, zodat uw werk niet stil komt te liggen.

Meer informatie