Service & garanties

Klantgerichte service die je verder helpt

MDS service

De kwaliteit van MDS gaat veel verder dan slechts het leveren van het juiste product voor uw toepassing. Onze kracht zit hem ook in de jarenlange kennis die we hebben opgebouwd, in combinatie met onze visie op de nieuwste ontwikkelingen. Het resultaat hiervan vind je bijvoorbeeld in onze gerichte service en de complete productcombinaties die we introduceren. Hiermee bieden we klantgerichte antwoorden op specifieke vragen uit de markt.

MDS biedt je de volgende garanties:

Gedegen marktkennis – en advies

MDS staat met beide voeten in de markt. We weten precies welke vragen er zijn en welke ontwikkelingen daarop inspelen. Waardevolle kennis die we graag met je delen.

Vraag advies aan
Sterk netwerk van dealers

Met ons sterke netwerk van dealers is de kwaliteit en service van MDS altijd bij je in de buurt. Kijk op MDS Dealers naar de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt.

Vind een dealer
Product garanties

Elk product heeft zijn eigen garantiebepalingen. Deze verschillen per product- en fabrikant. Wil je weten welke garantie geldt voor uw product? Neem gerust contact met ons op.

Contact
Gerichte oplossingen

MDS is continu bezig met praktische oplossingen die de eindgebruiker verder helpt. Oplossingen en complete combinaties als antwoord op uw unieke vraagstuk.

Directe service, zodat je snel vooruit kunt

MDS staat erop dat je zo snel mogelijk wordt geholpen. Ons serviceapparaat en onze samenwerking met dealers is daar volledig op ingericht.