Accessories

Home Onderdelen

Cardanas

Op zoek naar een degelijke cardanas voor een nette prijs? We adviseren je graag over welke cardanas geschikt is voor jouw specifieke toepassing.

Bekijk deze producten

Cirkelmaaier mulching kits

Zoek je een degelijke mulching kit voor je voor je cirkelmaaier? We adviseren je graag over de juiste mulchingkit voor uw cirkelmaaier.

Bekijk deze producten

Koppelstukken

Er zijn diverse mogelijkheden om de rotoreg of onkruidfrees te verbinden met je motoculteur. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de juiste koppelstukken voor uw toepassing.

Bekijk deze producten

motor

Ben je op zoek naar een vervangingsmotor voor je tweewielige trekker? In ons assortiment vind je de dieselmotor die past bij jouw toepassing.

Bekijk deze producten

Tegengewichten en gewichtdragers

Ben je op zoek naar een gewichtdrager die je motor beschermt? Aangevuld met tegengewichten indien het toebehoor zwaarder is dan een bakfrees? Wij adviseren je graag over het juiste type voor uw toepassing.

Bekijk deze producten

Wielen

Ben je op zoek naar nieuwe wielen, bijvoorbeeld omdat je oude aan vervanging toe zijn? Wij hebben diverse types uit voorraad leverbaar. We adviseren je graag over het juiste type voor uw toepassing.

Bekijk deze producten

Wielgewichten

Voor sommige toebehoren en in sommige omstandigheden is het raadzaam om wielgewichten te gebruiken, bijvoorbeeld bij het ploegen of om de grip op de bodem te verbeteren. We adviseren je graag over het juiste gebruik van deze gewichten.

Bekijk deze producten

Zaaikits voor rotoreggen

Een zaaikit is een perfecte aanvulling voor op je rotoreg. Nadat de grond bewerkt en geëgaliseerd is, kun je met hulp van de zaaier en rotoreg het zaad perfect inwerken op de gewenste diepte. We adviseren je graag over de toepassing voor uw specifieke situatie.

Bekijk deze producten