Bellon

Specialist in ontwikkeling en bouw van diverse machines

Bellon

Bellon produceert al meer dan 30 jaar diverse machines voor tuinen en parken. Het Italiaanse familiebedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van toebehoren voor tweewielige en vierwielige trekkers. De Bellon cirkelmaaiers, klepelmaaiers en borstels zijn een begrip in de markt. De relatie die MDS heeft opgebouwd met de familie Bellon is bijzonder. Door onze band staan Bellon en MDS samen sterk in de markt. Met een breed assortiment producten die aangepast kunnen worden aan de behoeften van de eindgebruiker.

Reinigen

Het reinigen van uw terrein wordt een stuk eenvoudiger met de producten van Bellon. Van borstels en bullbladen tot sneeuwploegen en sneeuwbladen die de meest uiteenlopende terreinen aankunnen. Moet je een hoop zand, afval of sneeuw van uw terrein halen? Bellon biedt uitkomst.

Strooier

Deze professionele zoutstrooiers van Bellon zijn ideaal voor voet- en fietspaden, opritten en parkings. De strooidichtheid hangt af van de loopsnelheid en de instelbare volumeregeling. De dubbele strooirol laat toe ook met vochtig zout te werken.

Maaiers

Bellon heeft een professioneel assortiment maaiers waarmee je probleemloos uw terrein onderhoudt. Ze zijn thuis op vlakke ondergronden, maar ook op ruig en oneffen terrein. De maaiers zijn verkrijgbaar voor zowel de twee- als vierwielige trekkers.

Klepelmaaiers tweewielig
Bekijk het assortiment
Zwadmaaier tweewielig
Bekijk het assortiment
Klepelmaaiers vierwielig
Bekijk het assortiment
Zwadmaaier vierwielig
Bekijk het assortiment

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit van Bellon zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in uw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu uw demo

Productcategorie├źn