Rooi- en oogsten

Home Rooi- en oogsten

Bij MDS heb je de keuze uit 3 verschillende aardappelrooiers. Daarnaast hebben we bij MDS ook bandhooiers. Bandhooiers kan je natuurlijk gebruiken als hooimachine en ook worden ze gebruikt voor het keren of ruggen van afgemaaid hooigras. Kortom: de bandhooiers van GAMO zijn geschikt voor alle toepassingen om uw gemaaide gras te behandelen. Je kunt de hooimachine eenvoudig bedienen via de duwboom van uw tweewielige trekker.

Aardappelrooiers

MDS is het adres voor professionele aardappelrooiers voor je tweewielige trekker. Met deze aardappelrooiers voor je landbouwmachine ben je klaar voor de grootste uitdagingen en verzekerd van een optimaal resultaat: je aardappels worden effici├źnter en vriendelijk gescheiden van de grond.

  • Regelbare werkdiepte
  • Gesleept en aangedreven door aftakas
  • Vriendelijk in gebruik
Bekijk dit product

Bandhooiers

Met onze veelzijdige bandhooiers keert je gras om, leg je het in zwad en verspreid je het. Kortom: alle toepassingen om uw gemaaide gras te behandelen, zodat je het sneller droogt, verzamelt en afvoert. Je bedient de machine eenvoudig met de duwboom van uw tweewielige trekker. Ook bepaal je de rijrichting en de hoogte-instelling op basis van uw terrein.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Geschikt voor middelgrote en grote tweewielige trekkers
Bekijk dit product