Nibbi

VERZEKERD VAN MARKTGERICHTE KWALITEIT EN INNOVATIE

Nibbi is onderdeel van EMAK, een groen merk dat garant staat voor kwaliteit en innovatie. Emak is een toonaangevend bedrijf dat altijd vooruitkijkt en met slimme oplossingen anticipeert op vragen uit de markt. De producten van Nibbi zijn hier een typisch voorbeeld van. Iemand die met tweewielige trekkers werkt is ongetwijfeld al bekend met het merk. Nibbi wordt dan ook gezien als het topmerk in dit segment. Of het nu gaat om een handzame landbouwmachine voor een particulier of een volwassen tweewielige trekker met overtopfrees: met Nibbi ben je verzekerd van kwaliteit.

Grondbewerkers

Van tuin tot park en van particulier tot professional: voor elk terrein en iedere gebruiker heeft Nibbi een hoogwaardige grondbewerker. Met de krachtige motorhakken en grondfrezen bewerk je effectief uw grond oppervlakkig. Ideaal voor bijvoorbeeld het bestrijden van zaadonkruiden en het zaaiklaar maken van uw perceel.

Tweewielige trekkers

Nibbi is hét merk met een uitgebreid assortiment tweewielige trekkers met uiteenlopende toepassingen. Van frezen en eggen tot zaaien, maaien en hakselen.

MAK.GE

De eerste elektrische tweewielige trekker.

Bekijk dit product
MAK

Professionele trekker voor de bewerking van grond.

Bekijk dit product
BRIK

Een zuinige, semiprofessionele trekker voor zandgrond.

Bekijk dit product
KAM

Semiprofessionele tweewielige trekkers voor diverse doeleinden.

Bekijk dit product

Transporters

De transporters van Nibbi zijn waardevolle krachtpatsers. Ze staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en zijn een ideaal hulpmiddel voor het transport van hout, fruit, keien, zand en diverse bouwmaterialen.

Bekijk alle transporters

Klepelmaaier

De klepelmaaier van Nibbi staan bekend om zijn gebruiksgemak. Hij is zeer eenvoudig handelbaar, dankzij de onafhankelijke koppeling op elk wiel. Bovendien zijn de sturende voorwielen vast te zetten als je maait op een helling.

Bestel direct

Demo
aanvragen?

Wil je de kwaliteit van Nibbi zelf ervaren? Vraag een demo aan voor de machine die jij op het oog hebt. De demo kan plaatsvinden bij de dealer in uw buurt, maar ook bij jou op locatie.

Plan nu uw demo

Productcategorieën