Nibbi

Verzekerd van marktgerichte kwaliteit en innovatie

Nibbi

Nibbi is onderdeel van EMAK, een groen merk dat garant staat voor kwaliteit en innovatie. Emak is een toonaangevend bedrijf dat altijd vooruitkijkt en met slimme oplossingen anticipeert op vragen uit de markt. De producten van Nibbi zijn hier een typisch voorbeeld van. Iemand die met tweewielige trekkers werkt is ongetwijfeld al bekend met het merk. Nibbi wordt dan ook gezien als het topmerk in dit segment. Of het nu gaat om een handzame tweewielige trekker voor een particulier of een volwassen tweewielige trekker met overtopfrees: met Nibbi bent u verzekerd van kwaliteit.

Productcategorieën

Machines de Schutter

Over MDS

Bij MDS vindt u een compleet assortiment wereldmerken machines en toebehoren voor de aanleg en het onderhoud van groene zones, zoals tuinen, bermen en parken.

Meer informatie
Samen succesvol

Dealer worden?

Wilt u als leverancier profiteren van het sterke imago van MDS? En bent u in staat onze klanten te helpen met service en technisch advies? Word dan dealer van MDS.

Meer informatie
Garanties en downloads

Service

Bij MDS kunt u uitstekende garantievoorwaarden op alle producten. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service, zodat uw werk niet stil komt te liggen.

Meer informatie