Home Versnipperen Bio-hakselaars BIO-HAKSELAAR – SERIE R230
Negri

BIO-HAKSELAAR – SERIE R230

  • Capaciteit tot Ø 12 cm
  • Productie van 7- 10 m³ per uur
  • Maar 75 cm breed
Adviesprijs
€ 18.500,00excl. BTW € 22.385,00 incl. BTW

Nieuw

Heb je nog vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave, klik dan op onderstaande button.

bel / e-mail me over dit product
Vraag een leaseofferte aan
  • Een sterk netwerk van ruim 250 dealers in NL en BE.
  • We helpen direct bij schade en onderhoud, zodat je werk niet stil ligt.
  • Voor al onze producten zijn losse onderdelen te verkrijgbaar.

Productinformatie BIO-HAKSELAAR – SERIE R230

Deze nieuwe zelfrijdende hakselaar is bestemd voor het hakselen van al uw biologisch tuinafval. Deze is voorzien van een grote hydraulisch aangedreven elektronisch gestuurde aanvoerrol voor gecontroleerde en beveiligde invoer van het materiaal. Alle functies in deze machine worden gecontroleerd door een centraal elektronisch systeem dat gebruiksvriendelijk is en de bestuurder toelaat alle functies van de machine veilig en comfortabel te beheren via een duidelijk scherm en handige functies.
De machine heeft een beperkte breedte en een inklapbare uitwerppijp waardoor ze door elke deur past en ook bij transport weinig plaats inneemt, ook de lengte van de machine kan tijdens transport beperkt worden tot 186cm door de inklapbare aanvoertrechter en kan je ook de hoogte beperken tot 153 cm omdat ook de uitvoerpijp gemakkelijk inklapbaar is.
Niettegenstaande de beperkte breedte is de machine zeer stabiel door het laag gehouden zwaartepunt en de intelligente hydraulische wielaandrijving die beschikt over een hydraulisch differentieel en een gedoseerde instelling die brutale versnellingen/vertragingen vermijdt.
Op die manier is de machine perfect veilig en comfortabel verplaatsbaar en kan ze zich over een gazon verplaatsen zonder het te beschadigen.

GN01-249

BIO-HAKSELAAR – SERIE R230

Motor
Honda
Type motor
GX630
Brandstof
Benzine
Vermogen
21 pk
Capaciteit
12 cm
Productie
7- 10 m³ / uur
Messen
Messen en hamers
Afmetingen
75 cm breedt
Afmetingen
Lengte kan beperkt worden tot 186 cm, hoogte tot 153 cm
Elektrisch gestart
Ja

Vind een dealer of servicepunt in de buurt

MDS dealers in de buurt