Gamo

Enkelploeg

  • Enkelploeg
  • Meslengte 25 cm
Adviesprijs
€ 270,00excl. BTW € 326,70 incl. BTW

Heb je nog vragen over dit product of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende prijsopgave, klik dan op onderstaande button.

bel / e-mail me over dit product
Vraag een leaseofferte aan
  • Een sterk netwerk van ruim 250 dealers in NL en BE.
  • We helpen direct bij schade en onderhoud, zodat je werk niet stil ligt.
  • Voor al onze producten zijn losse onderdelen te verkrijgbaar.

Productinformatie Enkelploeg

Met een ploeg maakt u de grond losser, waardoor de bodemstructuur en afwatering verbetert en het zaaien en het ontkiemen van het gewas gemakkelijker gaat. Bovendien wordt tijdens het ploegen de restanten van het geoogste gewas – met wortels en onkruid -ondergeploegd, waardoor die als meststof dienen.

Er gaan tegenwoordig stemmen op om het ploegen te beperken. De reden hiervoor is dat erosie van de bodem door het ploegen versterkt wordt. Dit negatieve effect treedt vooral op in warme gebieden met een dunne bodemlaag en is dus niet van toepassing voor ons klimaat.

Enkelploegen bij MDS
Bent u overtuigd van de aanschaf van een enkelploeg? Dan kunt u online een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u een offerte op maat ontvangt. Wilt u eerst een afspraak met één van onze adviseurs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Onze specialisten helpen u graag verder!

A02-4

Enkelploeg

Werkbreedte
14 cm
Messen
25 cm
Gewicht
13 kg
Meskouters
Nee
Versterkt
Nee
Voorscharen
Nee
Afmetingen
70 x 24 x 54 cm
Verbinding
Ja

Vind een dealer of servicepunt in de buurt

MDS dealers in de buurt