De zelfrijdende hakselaar

Negri R230

Ben jij veel uren kwijt met hakselen? Goed nieuws: Negri maakt uw werk een stuk eenvoudiger met de nieuwe R230. Deze zelfrijdende hakselaar is een compacte krachtpatser, ideaal voor het hakselen van al je biologisch tuinafval.

Bestel nu

Makkelijk te vervoeren

Compacte maatvoering

Met de Negri R230 kun je gemakkelijk door één deur.  Dit compacte model heeft een breedte van slechts 75 cm. Bovendien is de uitwerppijp inklapbaar tot 153 cm en kun je de lengte van de machine beperken tot 186 cm dankzij de inklapbare aanvoertrechter. Ideale afmetingen om het eenvoudig te vervoeren in de bus of aanhanger.

Vraag een demo aan

Kleine krachtpatser

Grootse prestaties

De Negri R230 is een kleine krachtpatser.  Klein van stuk, maar groots in vermogen. De hakselaar verwerkt namelijk wel 7 tot 10 m³ groenafval per uur. En het verwerkt takken met een doorsnee tot wel 12 centimeter. Zo haal je met de Nergri R230 dé compacte krachtbron in huis die korte metten maakt met al je afval.

Stabiel en krachtig

Veilig en comfortabel werken

Deze hakselaar is een compacte, stabiele krachtpatser. Het beschikt over een intelligente wielaandrijving met een hydraulisch differentieel en een gedoseerde instelling om onaangename versnellingen of vertragingen te voorkomen. Zo werk je veilig en comfortabel en blijft je gazon schadevrij.

Alles onder controle

Eenvoudig in gebruik

Alle functies in deze machine worden gecontroleerd door een centraal elektronisch systeem. Dit systeem is gebruiksvriendelijk en laat jou als bestuurder toe om alle functies van de machine veilig en eenvoudig te beheren via de anti-stress interface.

Negri

Negri heeft een uitgebreide collectie bio-hakselaars en versnipperaars. Zowel voor grote als kleinere klussen en zowel voor tweewielige trekkers, vierwielige trekkers als handbediend. Bekijk hier het complete assortiment.

Handbediend
Bekijk assortiment
Tweewielige trekkers
Bekijk assortiment
Vierwielige trekkers
Bekijk assortiment
Gratis uitproberen?

Vraag een
demo aan

Geïnteresseerd in de R230 machines, maar wil je hem eerst in actie zien? Plan dan een gratis demo in. Deze kan plaatsvinden bij de dealer in uw buurt, maar ook bij jou op locatie. Klik op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op over de mogelijkheden.

Demo aanvragen

CONTACT

Heb je een vraag of opmerking over de R230 of een van onze andere producten? Onze specialisten staan je graag te woord.

Contact
LEASE OPLOSSINGEN

MDS biedt ook de mogelijkheid tot het leasen van deze machine. Meer weten?

Klik hier
PRODUCTGARANTIE

Op alle Negri-producten zit een garantie van 2 jaar. Wil je hierover mee weten? Neem gerust contact met ons op.

Stel je vraag