Machines de Schutter

Uw distributeur van tuinbouwmachines

Tuinbouwmachines

Tuinbouw, een onderdeel van de landbouw, richt zich op het telen van bloemen, planten, groenten, bomen, zaden of bollen op intensieve manier. Met tuin- en landbouwmachines kun je de productiviteit en efficiëntie van uw landbouwhandelingen verhogen voor uw groene zone.

Het doel is uiteindelijk om de kostprijs steeds verder te drukken en de focus te leggen op schaalvergroting. Dit wordt voornamelijk gedaan met behulp van bestrijdingsmiddelen, irrigatie, kunstmest en broeikassen. Een tuinbouwbedrijf is doorgaans kleiner dan een landbouwbedrijf, maar dat betekent niet dat de machines minder nodig zijn.

Tuinbouwmachines maken het werk simpelweg een stuk eenvoudiger.

Ben je op zoek naar tuinbouwmachines of parkmachines voor uw groene zone? Dan zit je bij MDS goed!

Motoculteur

Ben je op zoek naar een motoculteur die volledig voldoet aan uw specificaties? Bij MDS hebben we altijd de juiste motoculteur voor uw situatie en toepassing, van licht tot zwaar gebruik. De machines zijn voorzien van benzine- of dieselmotor en staan bekend om hun hoge kwaliteit en minimale energieverbruik, geluid en trillingen. Eigenschappen die gelden voor motoculteurs voor zowel professioneel, semiprofessioneel als particulier gebruik.

Bekijk de motoculteurs

Graszodensnijder

Met deze GAMO graszodensnijder met vierwielaandrijving maak je korte metten met oud gras. Het trillende mes van 30 of 40 centimeter snijdt vlot de graszoden los, die je vervolgens kunt oprollen en verwijderen. De snijdiepte is traploos regelbaar tot 6 centimeter. Met de snijder ben je in staat om in één etmaal een gazon te verwijderen en een nieuw gazon uit te rollen. De graszodensnijder wordt aangedreven door 4takt benzinemotor (4kW) met repeteerstarter en is voorzien van een trillinggedempte duwboom die in hoogte regelbaar is. Het gewicht is 86,5 kilogram. Standaard geleverd met een mes met een werkbreedte van 30 centimeter. Een mes van 40 centimeter is optioneel.

Bekijk de graszodensnijder

Automatische beregeningsmachine

De Speedy Rain is een compacte en professionele lijn met beregening- en irrigatiemachines. Ze zijn ideaal voor terreinen, zoals grotere tuinen en parken. De standaarduitvoering is voorzien van een instelbare sector-sproeier en is gemonteerd op een tweewielig karretje. Dankzij het solide onderstel is de gewichtsverdeling optimaal.

Tijdens het beregenen wordt de polyethyleen slang automatisch opgerold door de haspelslanggeleider. Er is een instelbare automatische waterstop aan het eind van de beregeningsgang. De opwindtijd is regelbaar en er is een trekstang met aankoppeling voor tuintrekkers. De aandrijving voor het oprollen gebeurt via een cilinder of een turbine. De sproeier is uitgerust met een manometer voor drukcontrole bij de wateraansluiting.

Bekijk de beregeningsmachine

Offerte van uw tuinbouwmachine

Je kunt zowel online als telefonisch een offerte aanvragen, we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om uw wensen geheel inzichtelijk te maken. Daarna ontvang je van ons een complete offerte op maat. Dan weet je precies waar je aan toe bent. We vinden het belangrijk dat dit proces snel verloopt, zodat jouw werk niet stil komt te liggen. Je kunt dus altijd rekenen op een snelle service.

MDS dealer worden?

Zie je het zitten om te profiteren van het sterke imago van MDS? Dan komen we graag in contact met jou voor een eventuele samenwerking. Wij zijn voorstander van het optimaal bedienen van onze klanten in elke regio en breiden onze diensten dan ook graag verder uit. Wil je meer weten?